Koliko tovora lahko peljem, če najamem kombi

June 30, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Najem kombija nam pride prav v različnih situacijah in za različne primere, včasih pa je neizogibno potreben. Najem tovornega kombija nam pogosto pride prav pri raznih selitvah. Niso pa selitve edina stvar, zaradi katere se odločimo za najem kombija. Pogosto se zgodi, da potrebujemo iz določene trgovine prepeljati večji tovor, ki smo ga kupili, do našega doma, vikenda, službe ali kakšne druge lokacije. Tisti, ki so ljubitelji motorjev in dirk, morajo večkrat prepeljati motor iz ene točke na drugo in se odločijo za najem tovornega kombija.

Renault Master FurgonKo se odločamo za najem kombija, nas zmeraj zanima cena takega najema. Običajno se cene takega najema gibljejo okoli 80 evrov na dan, lahko tudi manj, če kombi najamemo za več dni pa je seveda cena manjša. Ko brskamo po spletu, kje najeti kombi, ima večina ponudnikov napisan le svoj kontakt, kamor se obrnemo in tam dobimo več informacij o najemu, predvsem pa ceni. Določeni ponudniki za najem kombija pa imajo napisane tudi cene najema na dan.

Pomembna stvar ko se odločamo za najem kombija je, da se odločimo za dovolj velik kombi. Nekateri ponudniki imajo na voljo le eno velikost kombijev za prevoz tovora, spet drugi pa imajo različne. Tako najdemo možnost, da najamemo kombi, ki ima do 8 kubičnih metrov tovornega prostora, maksimalna teža tovora pa je lahko 1000 kg. Najpogostejša izbira so kombiji, ki imajo 12-15 kubičnih metrov tovornega prostora, maksimalna teža tovora pa je lahko 1500 kg.  Povišane in podaljšane izvedbe kombijev imajo 17-18 kubičnih metrov tovornega prostora, maksimalna teža tovora pa v tem primeru znaša 1400 kg. Obstajajo pa potem še razni manjši tovornjaki, za katere je potrebno imeti vozniški izpit C kategorije. Nimajo pa vsi ponudniki na voljo različno velikih kombijev za najem.

Avtor:

Do sedaj je napisal 257 objav.

Odgovori