Kdaj se naslonimo na vedeževanje

July 26, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Takoimenovano šloganje je bilo vedno za človeka privlačno. Ali iz potrebe ali pa iz radovednosti je marsikdo obiskoval vedeževalca ali šlogarco. Večinoma se je poimenovalo šlogarco tisto vedeževalko, ki je napovedovala prihodnost s pomočjo kavne usedline. Danes ni več aktualno vedeževanje s pomočjo kavne usedline. Veliko bolj so primerne karte. Poznamo seveda velikovrst kart.

Vedeževanje je zelo aktualno

Kdaj se večinoma odločijo ljudje za vedeževanje je odvisno od marsičasa. Lahko smo neodločni pri pomembnih odločitvah ali pa samo iščemo kaj se nam bo jutri zgodilo, ker nas je mogoče strah jutrišnjega dne.
Vedeževanje poznamo od nekdaj, že iz prazgodovine. Dokazi nam izpovedujejo, da je človeka vedno zanimalo kaj ga jutri čaka. Nekako smo ljudje radi pripravljeni na naš juri. Nesigurnost in življenje danes za danes, nas bega. Načini vedeževanja so se zelo spremenili. Zadnja leta je zelo aktualno vedeževanje kar preko mobilnih telefonov. Tak način je zelo praktičen, ni nam potrebno porabiti veliko časa in z vedeževalcem nimamo direktnega kontakta. Zako smo lahko veliko bolj sproščeni in medsebojna energija, ki med vedeževanjem poteka se lahko neovirano pretaka. Vedeževanje nam mora vedno biti v pomoč in nikoli v breme. Če bomo izvedeli pozitivne stvari, bomo dobili dodatno energijo. Negativne napovedi za bodočnost pa nam lahko pomagajo, da se na njih temeljito pripravimo. Tako ne bomo bili nepripravljeni in zato lahko marsikaj spremenimo. Velikokrat ljudje samo tarnajo in nič ne vzamejo v svoje roke. V življenju moramo biti aktivni in življenje lahko tako sami usmerjamo. Če se pa samo prepustimo in nič ne naredimo, ne moremo na tok življenja vplivati.
Ker veliko ljudi misli, da nam je vse zapisano in da ne moremo na nič vplivati, raje počakajo, da jih doleti to kar jih mora. Na vse so nepripravljeni. Vedeževanje je nekaj, kar nam je lahko v življenju v veliko pomoč. Sami imamo lahko tok življenja v svojih rokah.
Ne čakajmo samo kaj se bo jutri zgodilo.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori