Kaj početi za praznik zaljubljencev – valentinovo

June 20, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Meni kot moškemu valentinovo ne pomeni prav veliko, tega pa ne morem trditi za predstavnice nežnejšega spola. Punce so nad tem naravnost navdušene, in ta »praznik« nestrpno pričakujejo, vsaj večina. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam je ta, da skozi leto poslušajte svojo punco, saj vam bo nehote namignila kakšno uporabno stvar, ki jo lahko s pridom izkoristite in jo presenetite za valentinovo. Čeprav naj bi ljubezen in naklonjenost do partnerja izkazovali celo leto, pa vseeno pride kak dan, ko je to pozornost potrebno še posebej izraziti, pri nas sta taka primera valentinovo in pa Gregorjevo, ki naj bi bil tudi dan, »ko se ptički ženijo«.

Večerja je na ta dan vedno dobra izbira, seveda pa ni nujno, da ostane samo pri tem. Skozi čas ste verjetno že spoznali kakšna hrana ji najbolj ustreza in poskrbite, da boste rezervacijo gostilne opravili pravočasno. V primeru, da pa ste s partnerjem skupaj že dalj časa, pa je tista prvotna iskrica že malce ugasnila. Reši jo lahko kakšen oddih za dva, masaža, jacuzzi, šampanjec in jagode…pa saj veste kam merim. Zadeve se bodo zvečer prav gotovo spremenile v kaj vročega, zato vam tudi obisk erotične trgovine ne bo hodil v napoto. Izberite si kakšen pripomoček, ki bo popestril vajine posteljne aktivnosti. Vse naštete zadeve so cenovno ugodne in zanje ne boste zapravili veliko denarja. V primeru, da imate dovolj pod palcem, pa partnerja lahko presenetite tudi s kakšnim dragim darilom, a takim, ki ga bo oboževala.

Napišete ji/mu. Lahko tudi pismo, ki mu ga podarite in naj ga odpre v težkih trenutkih, vi pa tudi. Valentinovo je postalo čisto skomercializirano in vse teče samo še na zaslužek, a ni nujno tako. Ta dan je lahko prav tako pristen, kot je v samem bistvu, zato se posvetite partnerju in vajina zveza bo cvetela še dolgo.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori