Individualne inštrukcije

May 15, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Kakšna je prednost, če se odločimo za individualne inštrukcije? Če pomislimo ali se celo odločili, da želimo inštruktorja za pomoč pri določeni snovi, katere znanje se od nas zahteva v šoli, potem pomislimo prav na idvidualne. Zakaj? Zato, ker se bo v tem primeru inštruktor lahko posvetil edino in zgolj nam. Namenil nam bo vso potrebno pozornost, spremljal naše delo, nas bodril in opozarjal na napake. Vselej nam bo na voljo, ko ga bomo potrebovali.

Četudi je morebiti včasih lahko in zelo zaželeno delovati v skupinah, pa je pri inštrukcijah fajn, če smo individualec. To pomeni, da bo inštruktor tam zgolj zaradi nas. Tako bomo seveda imeli odlično priložnost, da ga vprašamo vse kaj nas zanima, da ta ugotovi, kje točno smo oziroma kakšne so naše potrebe, koliko znanja že imamo, kaj se od nas pričakuje, ipd. In nato lahko dela z nami v skladu s tem. Glede na to, da so inštruktorji strokovnjaki, bo zagotovo vedel, kaj je najboljše za nas in na kakšen način nas bo učil. Sami pa tudi moramo izraziti želje ali potrebe, če jih le imamo. Le na ta način lahko inštruktor ustrezno opravi svoje delo in mi pridobimo določeno znanje.

Individualne inštrukcije v Sloveniji.

Ugotavljamo, da so individualne inštrukcije res najboljša možnost inštrukcij, kar pa ne pomeni, da je s skupinskimi kaj narobe. Pravzaprav ima vsaka možnost svoje prednosti in glede na lastne želje se bomo odločili za ustrezno. Seveda pa lahko pri odločitvi tudi upoštevamo inštruktorja, če ta ima kakšen predlog ali pa meni, da bi za nas prišlo v poštev kaj drugega. Kakorkoli, ne glede na odločitev in za kakšne inštrukcije se bomo odločili, cilj teh je vedno enak in sicer uspešno opravljeno preizkušanje znanja in s tem zaključeno šolanje. Vsekakor pa je za to potrebna tudi lastna volja in želja, ker ni vse odvisno od inštruktorja ampak tudi od nas samih, koliko se bomo zares angažirali in si želeli znanja.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori