Francoska manikura ni nikoli iz mode

February 17, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Svoj razcvet je pred leti manikura Ljubljana doživela ko je v modo prišla klasična francoska manikura. Dandanes je še vedno aktualna, saj velja za nekakšno vrsto klasike pri negi nohtov. Francoska manikura Ljubljana ponuja prav vsak kozmetični salon.  Seveda pa so v ospredje prišle novejše tehnike kot je permanentno lakiranje nohtov.

Francoska manikuraKot že prej omenjeno gre za klasiko pri negi nohtov in tako ni nikoli staromodno če se odločimo zanjo. Veliko žensk doma same delajo francosko manikuro. Nekaj pravih pripomočkov, časa in natančnosti pa lahko dobimo željen učinek. Seveda pa manikura Ljubljana ponuja malo morje kozmetičnih salonov, kjer se ženska lahko sprosti in prepusti strokovnjakom, da ji izdelajo profesionalno francosko manikuro. Saloni ki ponujajo francoska manikura Ljubljana s svojimi profesionalnimi laki, podlaki in nadlaki ter natančnostjo nanosa, dosežejo briljanten izgled nohtov. Videz tako urejenih nohtov še posebej poudari visok sijaj nadlaka, tiste ki visokega sijaja ne marajo, pa lahko izberejo tudi mat barvo nadlaka.

Za francoska manikura Ljubljana se ženske še vedno odločajo zato, ker gre za nek klasičen, uglajen in eleganten stil lakiranja nohtov. Namenjen je vsem vrst priložnostim, hkrati pa paše na vse vrste oblačil. Tako se ni potrebno obremenjevati kaj bomo oblekli zraven in ali je so taki nohti primerni za v službo, za zabavo, prosti čas.

Običajen postopek, ko se ženska odloči za manikura Ljubljana, je da pri francoski manikuri najprej uredijo obnohtno kožico in obliko nohtov. Nato se z bež ali nežno roza barvo laka z enim nanosom nalakira nohte in počaka da se lak posuši. Nalepi se nalepke tako, da se pusti nekaj konice. To konico se z belim lakom nalakira in spet čaka da se posuši. Na koncu se nalepke odlepi in se čez cel noht nanese prozoren lak, običajno z visokim sijajem. Moramo si vzeti kar nekaj časa za to, če nimamo toliko potrpljenja in natančnosti je vsekakor za takšno lakiranje boljša odločitev obisk kozmetičnega salona, ki ponuja manikura Ljubljana.

Avtor:

Do sedaj je napisal 257 objav.

Odgovori