Na ultrazvok pojdite k izkušenemu radiologu

January 23, 2019 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Ste pravkar dobili priporočilo svojega zdravnika in hkrati tudi napotnico, da morate opraviti ultrazvok, ki bo pojasnil vaše težave oz. potrdil zdravnikovo hipotezo? Potem se bo vaša bojazen kaj hitro potrdila, čakali boste namreč na pregled lahko tudi nekaj mesecev, kar pa je pri hujših zdravstvenih težavah praktično nemogoče. Če so težave hude, potem potrebujete ultrazvok takoj in takrat je najbolje, da pokličete v podjetje Ultralab, kjer vas bodo naročili praktično takoj, lahko tudi že isti dan, ko jih pokličete, če boste imeli kanček sreče. Sicer boste morali tu za ultrazvok plačati, koliko točno je odvisno predvsem od preiskave, vendar pa se bo radiolog z vami ves čas pogovarjal, vam pojasnil, kaj preiskuje, kaj vidi in vam tudi povedal na koncu, če imate kakšno težavo, ki jo vidi, ali ne. Le najbolj izkušeni radiologi na najboljših aparatih pa vam bodo ultrazvok lahko naredili kvalitetno in ravno zaradi tega tudi priporočilo za Ultralab.

Pomembno je tudi, da priporočilo za nadaljnje zdravljenje

Seveda vam bo radiolog dal tudi uraden izvid, ki ga odnesete naprej zdravniku, ki vas je napotil na ultrazvok. Zelo dobro pa je tudi, da vam že radiolog da priporočilo, kje se mora nadaljevati zdravljenje, v kolikor je potrebno, hkrati pa vam bodo v omenjenem podjetju tudi povedali, kje vam bodo poseg oz. preiskavo zelo dobro opravili, kar je izredno velikega pomena. Na ta način se vam ni treba ukvarjati z iskanjem dobrega ponudnika, hkrati pa dobite tudi na izvidu lahko priporočilo, ki je za nadaljnje zdravljenje zelo pomembno, saj človek, ki potrebuje kakšen poseg, že tako ali tako težko trezno razmišlja.

Proti plačilu do ultrazvoka praktično takoj

To pa je v končni fazi še najbolj pomembno. Ko človek že dolgo trpi za bolečinami in se le – te kljub zdravljenju nič kaj dosti ne zmanjšajo, si nekako ne more privoščiti, da bo na ultrazvok čakal nekaj mesecev in ves čas trpel bolečine in tudi čakal na diagnozo ter bil ves ta čas v strahu, kaj se z njim v resnici čaka.

Avtor:

Do sedaj je napisal 443 objav.

Odgovori