Lepe in modne ženske ure

September 14, 2018 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Letos so spet v modi ure in to tiste bolj klasičnega videza. Če je še nedolgo nazaj veljalo, da imamo uro tako ali tako vsi na mobilnem telefonu, se zdaj ženske ročne ure vračajo kot modni dodatek in pri kreiranju outfita predstavljajo it kos, okrog katerega se organizira vsa ostala garderoba in modni dodatki. Danes ura namreč ni več le nekaj, kar nam kaže čas, ampak izkazuje predvsem urejenost in sledenje trendom sodobnosti. Z uro na roki boste vedno v toku s časom.

Okrašena številčnica ženske ure

Trenutno trendi narekujejo prav posebej okrašeno številčnico ženske ročne ure. Ta je lahko različnih barv, na njej so drobne pikice ali drugi vzorci, ki uri dodajo igrivost in osebni pečat. Na njej so lahko narisani srčki, nežne cvetlice, sidro ali kakšen drug motiv, zelo priljubljene pa so tudi ženske ročne ure, na katerih je narisan zemljevid. Takšna ura je super darilo za kakšno popotnico, lahko pa si jo kupite tudi sebi, da vas bo na vsakem koraku opozarjala, da je življenje potovanje, polno čudovitih destinacij, ki jih morate še obiskati.

analogna ura za ženske

Kombinirajte ženske ročne ure in zapestnice

Moda trenutno ljubi bogato razkošnost, zato pravilo manj je več že nekaj časa ne velja. Poleg ženske ročne ure si tako lahko na roko nataknete še drug nakit, kot so recimo prstani ali zapestnice. Vendar je pri izbiri dodatnih kosov nakita za kombiniranje treba biti nekoliko pazljiv. Čeprav je v modi razkošnost in kombiniranje raznolikih stilov ter različnih kosov nakita med seboj, pa morajo biti ti posamezni kosi pazljivo izbrani, da se ujemajo med seboj in da en kos nakita ne preglasi druigega.

V modi je namreč tudi sofisticiranost: vsak posamezen kos mora biti tako vizualno dovršen, piko na i pa mu dajejo različni detajli. Letos je še posebej modna zlata barva, kar pride do izraza tako na urah kot na zapestnicah. Vendar, pozor, to še ne pomeni, da so v modi klasične zlate zapestnice! V modi so namreč zapestnice z različnimi drobnimi zlatimi detajli, in to tako za moške kot za ženske. Prav tako pa so v modi črne zapestnice, s katerimi pri kombiniranju nikakor ne morete zgrešiti, saj pašejo enostavno povsod.

Avtor:

Do sedaj je napisal 436 objav.

Odgovori