Gotovi parket je med uporabniki zelo priljubljen

November 4, 2020 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Različne vrste in videzi parketa nas prisilijo, da ob nakupu tehtno razmislimo o vsakem pomembnem dejavniku, ki bi lahko vplival na našo končno odločitev. Zunanji videz je vsekakor pomemben dejavnik, še bolj kot to, pa je pomembno, da s odločimo, ali želimo klasični parket, lam parket, panelni parket ali gotovi parket. Slednji je med uporabniki še posebej priljubljen, saj ima številne pozitivne lastnosti in prednosti.

V osnovi gotovi parket delimo na masivni in dvoslojni parket. Ne glede na to, je zanj značilno, da nam je na voljo v večjih dimenzijah, lahko pa se ga polaga plavajoče ali pa lepi na podlago. Izbiramo lahko med različnimi vrstami lesa, barvami, površinami in velikostmi, zato bo zadovoljil tudi najbolj zahtevnega uporabnika. Kot smo že povedali, gotovi parket ne potrebuje brušenja, zato je zdravju popolnoma neškodljiv proizvod, ki ga lahko položite v dnevne prostore, kuhinje, spalnice ali druge prostore.

Gotovi parket ne potrebuje brušenja, zato je zdravju popolnoma neškodljiv proizvodParketarstvo vam nudi različne vrste parketa

Parket je vse bolj priljubljena talna obloga, ki ga srečamo v dnevnih prostorih, predsobah, spalnicah, otroških sobah, pa tudi v kopalnicah. Glavni razlog za njegovo visoko priljubljenost je v njegovi trpežnosti in v številnih možnostih izbire, od različnih oblik, barv in postavitev. Poleg tega, da lahko izbiramo tudi med različnimi vrstami lesa, nam zato parketarstvo omogoča neskončne možnosti urejanja notranjih bivalnih prostorov.Glede na način polaganja, parketarstvo deli parkete na več različnih vrst. Klasični parket je za polaganje najbolj zahteven in zamuden, je pa zato veliko bolj enostavno polaganje lam parketa, ki se ga lahko polaga v večjih dimenzijah. Obe vrsti parketa je potrebno dodatno obdelati. Dodatna obdelava pa ni potrebna v primeru panelnega parketa, pri katerem gre za troslojni gotov parket in ga je potrebno samo položiti, enako pa velja tudi za gotovi parket, ki je tudi že industrijsko obdelan in enostavnejši za polaganje od klasičnega parketa.

Avtor:

Do sedaj je napisal 468 objav.

Odgovori