Evidenca delovnega časa najenostavnejša s Špico

January 23, 2019 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Je vaše podjetje zraslo iz majhnega v večjega hitreje, kot ste pričakovali in kot ste bili pripravljeni? Imate posledično kar nekaj težav z zaposlenimi v smislu priprave plač, vaša evidenca delovnega časa ni več primerna za toliko zaposlenih in zato za pripravo plač porabite preveč časa, potem je treba vse še enkrat preveriti in še naknadno odpraviti napake? Potem je čas, da se odločite za rešitev, ki jo ponuja podjetje Špica, rešitev pa se imenuje Time&Space. S to rešitvijo so vsi podatki avtomatsko prenesejo v vaš računovodski program in samo še pritisniti je treba na tipko za izdelavo plač in že se plačilne liste izdelujejo.

Time&Space je rešitev, ki smo jo čakali

Evidenca delovnega časa s to rešitvijo je tako enostavna, da tudi zaposleni povsem enostavno in v vsakem trenutku lahko izve, koliko dni dopusta mu je še ostalo, lahko dobi take ali drugačne podatke, ki ga zanimajo, hkrati pa tudi lastniki podjetja lahko podatke izkoristijo za mnogo različnih analiz, ki so vedno zelo pomembne in s katerimi se lahko naredijo tudi kakšne izboljšave. Evidenca delovnega časa s to rešitvijo tako posledično privarčuje tudi veliko denarja, saj računovodjem ni treba več pripravljati plačilnih list kar prvi teden vsakega meseca, kar se sicer večinoma dogaja.

Povežite evidenca delovnega časa z več rešitvami

To podjetje pa seveda ni pripravilo rešitve samo za plačilne liste, temveč se lahko evidenca delovnega časa poveže tudi z modulom za potne naloge, ki izdelavo le – teh izjemno poenostavijo in naredijo mnogo bolj transparentno, poveže se jo lahko tudi z mobilnim telefonom, tako da je evidenca delovnega časa možna tudi na daljavo za vse tiste, ki delajo tudi na daljavo in še mnogo je podobnih rešitev, ki jih Špica ponuja. Vse te rešitve pa seveda lahko privarčujejo ogromno denarja v podjetju in omogočijo zaposlenim, da imajo več časa za opravljanje katerega drugega dela, ki pa se ga ne da avtomatizirati.

Avtor:

Do sedaj je napisal 443 objav.

Odgovori