Asistneca ob pokvarjenem avtomobilu?

July 15, 2018 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste obtičali na cesti? Najbolj neprijetno je, ko se nam to zgodi recimo v tujini. In potem ste za avtovleko odšteli veliko, samostojno ste iskali pomoč, itd?

Ne, če ste imeli urejeno asistenca sava. Če  še niste razmišljali o tem, je mogoče čas, da premislite še enkrat.

potrebujete avtovleko

Nesreča z avtomobilom

Ko se nekam odpravimo, nas mogoče skrbi, ali bo naš jekleni konjiček to vzdržal in nas varno prepeljal do cilja. Pa vendar se lahko tudi kdaj zalomi in nas ta izda ter tako ostanemo na cesti, prepuščeni sami sebi. Če se nam to zgodi v tujini, toliko slabše. Brez da koga poznamo, avtomobili enostavno švigajo mimo nas in je prav skrb vzbujajoče. Kaj neki je narobe z avtomobilom, kako doglo bomo brez njega, itd. Poraja se ogromno vprašanj. Mogoče bomo celo primorani se kasneje obrniti in vrniti domov. Ohjej, nadvse neprijetno. Toda, pomoč na cesti je vedno nekako prisotna in vsake toliko lahko opazimo kakšno avtovlečno službo ali pa telefone za klice v sili. Seveda jih izrabimo. Vendar pa nas bo to verjetno tudi kar nekaj stalo, kajti cene tovrstnih storitev so res visoke. Žal pa nimamo druge izbire. Ko bi le prej uredili asistenca sava, kajne?

Nikoli ne vemo, kaj nas čaka pri naslednjem vogalu, kako se bodo stvari obrnile in ali bomo uspešno prevozili pot v celoti. Nikoli ne vemo kaj pričakovati od avtomobila in čeravno smo ga pred odhodom pregledali, se zna zgoditi, da nas ta razočara. In tako obtičimo. Če pa imamo urejeno asistenco, pa je stvar zelo enostavna. Pred odhodom bomo torej uredili asistenco in za to seveda nekaj doplačali in v primeru, da se obtičimo na cesti, enostavno pokličemo, ti pošljejo nekoga, ki nam pride hitro na pomoč, odpeljejo avtomobil, sami dobimo nadomestnega ali pa v tistem trenutku najdejo najbolj ustrezno rešitev za naš problem. Super, kajne? Mi pa brez skrbi nadaljujemo pot.

Avtor:

Do sedaj je napisal 436 objav.

Odgovori